27 Mart 2012 Salı

Kilyos is very quite at night

It is difficult for our friends to visit us because our house in Kilyos is very quite at night. We were alone at home that night and we were afraid of even ourselves in the dark because the killer was in the garden after the robbery. It was impossible for us to call the police because the cable was cut.
Kilyos’ taki evimiz geceleri çok ıssız olduğundan arkadaşlarımızın bizi ziyaret etmeleri zordur. O akşam evde yalnızdık ve soygundan sonra katil bahçede olduğundan karanlıkta kendimizden bile korkuyorduk. Polisi aramamız kablo kesik olduğu için imkansızdı.

quite: 1. tam, tamamen: I´m not quite through yet. Henüz tam bitirmiş değilim.  
I don´t quite know what to say. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

robbery
i. soygun, hırsızlık,
killer
i. katil,
We are an international import company in Turkiye. We understand that you are in need of new markets all over the world. We are ready to make a long term cooperation with you on our mutually benefit. If you are interested in the subject, please, send us further information about your company and product range.
Biz Türkiye’de uluslararası bir ithalat şirketiyiz. İlanınızdan bütün dünyada yeni pazarlara ihtiyacınızın olduğu anlıyoruz. Karşılıklı menfaatlerimiz doğrultusunda sizinle uzun süreli bir iş birliğine hazırız. Eğer konu ile ilgilenirseniz, lütfen bize şirketiniz ve ürün yelpazeniz hakkında daha ayrıntılı bilgi gönderin.

term: dönem, devre
mutually: karsilikli
product range:ürün yelpazesi
cooperation: dayanışma, işbirliği,
further: daha ileri, daha fazla, ileri,
Temel ingilizce kitabından...

0 yorum: