5 Eylül 2016 Pazartesi

Art and culture

 ART AND CULTURE

KÜLTÜR VE SANAT


Turkey has been the homeland to numerous communities and civilizations from the beginning of the history of mankind and Anatolia has been the harbor of the magnificent Turkish culture for more hundreds of years. 
Türkiye, insanlık tarihinin başlangıcından bugüne pek çok millet ve medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve Anadolu yüzyıllardır görkemli Türk kültürünü barındırmaktadır.

Being at the crossroads of Europe and Asia, Turkish culture has been evolving with the influence of all these civilizations. 
Avrupa ve Asya kıtalarını birleştiren coğrafi konumundan ötürü, Türk kültürü bütün bu medeniyetlerin etkisiyle gelişmiş ve gelişmeye devam etmektedir.

Anatolia has been the cradle of different civilizations throughout the history and the traces of these cultures are reflected through its cuisine and social life.
Anadolu tarih boyunca farklı medeniyetlerin beşiği olmuştur ve bu durum, bu kültürlerin etkileri, Türk mutfağında ve sosyal hayatta kendini göstermektedir.

If you are curious about Turkish customs and traditions, folk dances, traditional and modern music, theatre and cinema, fine arts and literature, please visit official tourism portal of  Turkey www.goturkey.com
  Eğer Türk gelenek ve görenekleri, folkloru, geleneksel ve modern müziği, tiyatro ve sineması, güzel sanatları ve edebiyatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Türkiye’nin resmi turizm portalı www.goturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:http://www.studyinturkey.gov.tr/pages/art-culture

0 yorum: